Carmen Tănase, diagnosticată cu tumoră pe măduvă. Celebra actriţă, la un pas de a rămâne paralizată

03 05. 2024, 12:40

Carmen Tănase a vorbit în cadrul unui interviu recent despre cea mai grea perioadă din viaţa sa. În urmă cu mai mulţi ani, îndrăgista actriţă a fost la un pas de a rămâne paralizată. În urma unor investigaţii, medicii au descoperit că aceasta avea o tumoră pe măduvă.

Carmen Tănase a demonstrat de-a lungul timpului că este o femeie puternică. A muncit din greu pentru a avea o carieră de succes, iar astăzi este una dintre cele mai valoroase nume din industrie. Viaţa sa nu a fost întotdeauna roz, iar despre una dintre cele mai grele perioade a povestit recent.

Carmen Tănase, diagnosticată cu tumoră pe măduvă

Actriţa a povestit că la un moment dat a mers la medic pentru a-şi face un set de analize, iar atunci a primit un diagnostic crunt. În urma unui RMN, actrița a aflat că are o tumoră pe măduvă.

A fost la un pas să rămână paralizată, dar doctorii au descoperit la timp și au operat-o de urgență. Carmen a fost recunoscătoare divinității pentru că a scăpat cu bine de această întâmplare.

„Având o perioadă liberă, am zis: ia să mă duc să-mi fac eu o radiografie aici la coloană, că am scolioză din copilărie și mă durea și un picior, să văd cum mai stăm. Nu era radiografie, era RMN. Din greșeală, doamna doctor a mărit un pic câmpul și s-a văzut mai sus. După o oră, cât am stat acolo, mi-a zis că trebuie să mai stau 20 de minute. Și apoi a început așa o vânzoleală pe acolo, mi-am dat seama că se întâmplă ceva… Și mi s-a spus că trebuie să mă operez urgent! Pe mine mă durea piciorul, dar eu aveam ceva cervical: o tumoră pe măduvă.

Mie nu mi-a dat niciun semnal, a fost descoperită dintr-o întâmplare, trimisă de Dumnezeu, de cine mi-a trimis-o și încăpățânarea tot de Dumnezeu. Am întrebat ce se putea întâmpla. Să paralizez de la gât în jos, se rupea măduva, la modul ăsta. M-a iubit Dumnezeu”, a povestit Carmen Tănase, la EGO Life .

Câți bani câștigă Carmen Tănase în fiecare lună

Actrița din serialul „Clanul” a fost invitată recent la un podcast, unde nu s-a ferit să vorbească despre veniturile pe care le câştigă lunar. Carmen Tănase a dezvăluit că salariul ei la teatru este de 1.300 de euro fie că joacă sau nu. Dar, pe lângă aceşti bani, actriţa are şi alte surse pentru că joacă în diferite proiecte.

„Nu știu debutanții, dar eu sunt actor categoria 1A, și am 7.200 de lei, asta înseamnă 5.000 de lei înseamnă 1.000 de euro, deci cam 1.300 de euro. Ăsta e salariul de la teatrul unde am cartea de muncă, dacă joc sau nu, eu tot iau salariul ăsta. Eu joc foarte mult în privat. Ce joc la teatru privat, nu are legătură cu salariu, ăla e alt venit. Nu știu actorii de film cât sunt plătiți, aud doar «Să știți că nu prea avem bani», cred că la serial e mult mai bine. Depinde, unele televiziuni plătesc pe episod difuzat, altele pe ziua de filmare, uneori ai zile garantate, alteori nu ai, depinde de contract, sumele nu pot să le spun pentru că sunt confidențiale. Depinde cât filmează actorul, de box office”, a declarat Carmen Tănase.

 

Sursă foto: social media